Caràcter propi

A La Salle tenim un estil propi que diferencia el nostre estil pedagògic. Atenem les necessitats, tant acadèmiques com personals, de tots els nostres alumnes, amb senzillesa i en un clima acollidor, del qual en participa tota la Comunitat Educativa. Som sensibles a la interculturalitat i al diàleg interreligiós. A La Salle, la persona de l’alumne és el més important.

 • EDUCACIÓ INTEGRAL. Fonamentem la nostra acció educativa en una formació integral de la persona, des d’una concepció cristiana d’aquesta persona i del món. Per això, la formació engloba aquestes capacitats de l’alumne: intel·lectuals, relacionals, emocionals, físiques i transcendentals.
 • EDUCACIÓ EN VALORS. Per nosaltres són prioritaris els valors de la responsabilitat, la creativitat, la justícia, la convivència, la interioritat i la transcendència. A La Salle formem ciutadans oberts, crítics i compromesos, amb capacitat per a afrontar els reptes de la societat en què vivim.
 • ESTIL PEDAGÒGIC. A La Salle el centre és l’alumne i, per això, tenim una especial cura del seu desenvolupament humà i intel·lectual, mitjançant l’atenció a la diversitat. El treball en grup de l’equip docent i la proximitat de cadascun dels educadors amb els alumnes permeten incidir, amb més eficàcia, en les seves característiques i situacions personals.
 • INNOVACIÓ PEDAGÒGICA. Desenvolupem programes específics d’innovació pedagògica que donen coherència al conjunt d’activitats docents i permeten adaptar les metodologies a les necessitats dels alumnes d’avui. Aquests programes responen a la constant vocació de renovació i adaptació als nous temps. El treball en qualitat i l’avaluació contínua de la proposta educativa són elements valuosos per a aquesta millora.
 • INSTITUCIÓ AMB HISTÒRIA. La Salle Catalunya formem part d’una Institució mundial, nascuda a França ja fa més de tres segles. La nostra oferta educativa està avalada per milers i milers de persones, de Catalunya i d’arreu del món, que han passat pels nostres Centres i que han rebut una formació que els ha permès desenvolupar-se lliurement i autònomament i integrar-se dignament a la societat. També, el nostre treball en xarxa, tant amb les escoles de Catalunya, com amb les de la resta del món ens permet una sinèrgia que adapta i projecta la nostra tradició cap al present i el futur.

Amb tot això, volem que l’escola sigui per als nostres alumnes una experiència feliç i enriquidora.

Lema
Lema
Propers esdeveniments
  Calendari
  juny 2017
  dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
  « mai   jul »
      1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30