Projecte de Qualitat

El col·legi La Salle Berga és un centre concertat amb una trajectòria centenària, que té la intenció de donar resposta a les necessitats educatives de la societat en què estem immersos, i que ofereix un servei educatiu de qualitat.

La nostra política de qualitat està dirigida a satisfer les expectatives i necessitats educatives dels nostres alumnes i les seves famílies, oferint-los uns ensenyaments i serveis de qualitat, cercant la millora contínua i aspirant a l’excel·lència en el servei.

El nostre sistema de gestió de la qualitat garanteix el compliment d’aquests objectius, i té present els següents aspectes:

 1. Seguim la normativa legal establerta i la normativa de l’escola recollida en el Reglament de règim interior. El sistema de gestió de la qualitat ha d’assegurar que els processos necessaris són capaços de complir tots i cadascun dels requisits legals i reglamentaris.
 2. Vetllem pel desenvolupament integral del jove en tots els seus àmbits: intel•lectual, emocional, científic, artístic, d’expressió, mediambiental, religiós, espiritual….
 3. Assegurem la professionalitat de tots els membres de la comunitat educativa, que exigeix una formació permanent per tal de satisfer les exigències del món actual.
 4. Creiem en la bona relació amb les famílies que han dipositat la confiança en el nostre centre.

La Direcció del nostre centre es compromet a comunicar aquesta Política de Qualitat a tot el personal i als receptors del nostre servei, a proporcionar la infraestructura necessària per assolir els objectius de qualitat, i a revisar-la per tal d’adaptar-la a les necessitats del moment.

Lema
Lema
Propers esdeveniments
  Calendari
  juny 2017
  dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
  « mai   jul »
      1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30